vrijdag 1 juni 2018

Star Wars Celebration Chicago tickets en meer

Afbeeldingsresultaat voor star wars celebration chicago

Veel fans waren opgetogen toen ze te horen kregen dat Star Wars Celebration terug komt op 11-15 april 2019 in Chicago. Maar tot nu was er verder nog niet heel veel bekend. Inmiddels zijn de prijzen van de tickets vrijgegeven en, zoals verwacht, ze zijn ook dit jaar weer niet goedkoop.

  • 5-daags ticket volwassenen: $215,- online en $225,- aan de deur (sterk af te raden).
  • 5-daags ticket kinderen: $100,- online en $110,- aan de deur.
  • 1- daags ticket volwassenen: 
Donderdag: $55,- online en $65,- aan de deur
Vrijdag - maandag: $75,- online en $85,- aan de deur  
  • 1-daags ticket kinderen: Donderdag- Maandag $35,- online en $45,- aan de deur.
  • Jedi Master VIP tickets: $850,-
De VIP tickets bevatten natuurlijk een hoop extra's die andere mensen niet krijgen. Zo krijg je tot bepaalde locaties een half uur eerder toegang, toegang tot de VIP Lounge, een officiële show poster, versnelde wachtrij voor de winkel en zes handtekeningen sessies, als eerste toegang bij panels, een privé meet en greet met bekende Celebration gasten, en nog veel meer (te vinden op de Celebration website).


De ticketverkoop staat gepland om te beginnen op 5 juni dit aanstaande. 

Afbeeldingsresultaat voor star wars celebration

Maar wat nou als je onderdeel wilt zijn van Celebration, en niet gewoon een bezoeker. Nou, dat kan ook! Op de Celebration website is namelijk te lezen dat je nu zelf suggesties kunt doen voor fan-georganiseerde panels, programma's, tentoonstellingen en entertainment. Ook is er plek voor een aantal onofficiële fan club tafels waar de clubs hun activiteiten kunnen laten plaatsvinden en promoten. Ook wordt er één podcast van fans toegelaten tot de Celebration Padcast Stage, hier kun je je voor opgeven. De beste wordt dan uitgekozen en verwelkomd. Tot slot kun je ook op Celebration terecht met je zelf gebouwde props en sets (mits ze extreem echt lijken) zolang er ruimte en budget is.

Ben je geinteresseerd? Geef je snel op via de website van Celebration.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten