vrijdag 15 juni 2018

The Last Jedi is veelvuldig aanwezig op de Teen Choice Awards

Afbeeldingsresultaat voor teen choice awards 2018

Voor de fans van het eerste uur zegt de Teen Choice Awards waarschijnlijk niet zo veel, maar onder de jongere fans is de Teen Choice Award vast nog in het geheugen geschrift. Ze kennen het waarschijnlijk als het oudere broertje van de Nickelodeon Kids' Choice Awards. Bij de awards mogen tieners tussen de 12-19 jaar stemmen om prijzen uit te geven aan de grootste prestaties in muziek, sport, film en televisie.

Dit jaar is The Last Jedi groots aanwezig wegens hun vele nominaties bij de Awards. Maar liefst zes nominaties in drie verschillende categorie├źn staan klaar. In 2015 stond The Force Awakens ook al al groots op het podium en wisten zowel Adam Driver als Daisy Ridley een prijs in de wacht te slepen.

De nominaties van dit jaar zijn:
  • Categorie: Choice Fantasy Movie: The Last Jedi
  • Categorie: Choice Fantasy Movie Actor: John Boyega, Mark Hamill, en Oscar Isaac.
  • Categorie: Choice Fantasy Movie Actress: Carrie fisher en Daisy Ridley
John Boyega is ook nog genomineerd voor zijn rol in Pacific Rim: Uprising en Daisy Ridley is genomineerd voor haar rol in Murder on the Orient Express. Maar de boven genoemde nominaties zijn voor de rollen in Star Wars. Ook Donald Glover, die Lando Calrissian speelt in Solo: A Star Wars Story, is genomineerd, maar wederom niet voor Star Wars.

De awards worden op 12 augustus van dit jaar uitgereikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten