woensdag 21 juni 2017

UPDATE: Chris Miller en Phil Lord zijn ontslagen

Afbeeldingsresultaat voor phil lord chris miller fired

Na het schokkende nieuws van vanmorgen dat beide regisseurs van de Han Solo film opgestapt zouden zijn is er inmiddels via verschillende bronnen een update naar buiten gekomen. Beide heren zijn niet vrijwillig vertrokken maar zijn door Lucasfilm officieel ontslagen!

Zo vertelt Variety dat het duo al maanden met Lucasfilm baas Kathleen Kennedy in de clinch lag. Zo werd er gemeld dat de verhouding tussen de 3 eigenlijk nooit goed zat en dat dit polariserende gevolgen had op de set. Variety omschrijft de sfeer op de set al rumoerig, onstuimig en woelig.

Naar bericht zou het duo hebben gevonden dat ze niet genoeg vrijheid kregen in hun werk en dat Kathleen Kennedy er te veel boven op zat. Naar verluid zouden ze deze vrijheid eerst wel hebben gehad maar nadat Lucasfilm ontevreden was met hun stijl werd het bedrijf strenger in hun controle.

Echter, het duo had ook problemen met anderen. Ze bleken ook te botsen met andere medewerkers binnen het team en voornamelijk met co-writer en executive producer Lawrence Kasdan, die liet weten dat ook hij zich niet kon vinden in de visie van de regisseurs.

Inmiddels is er aangekondigd dat de film meerdere weken van reshoots te wachten staat komende zomer. Maar wat de toekomst voor deze film gaat zijn is onbekend. Als het team echt ontevreden is met de film (die al ver geschoten is) zal een uitstel van de release niet ondenkbaar zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten