woensdag 14 juni 2017

Komen er oude bekende terug naar The Last Jedi?


De geruchten gaan al even de ronde, maar de laatste dagen komt er steeds meer aandacht voor. Een aantal oude bekende zouden hun opwachting maken in The Last Jedi.

Zo werd Frank Oz, de stem van Yoda, vorig jaar al op de set gezien. Toen Variety hem vroeg naar een mogelijke rol in de film zei hij dat hij daar niks over mocht zeggen. Zijn bezoek aan de studio en zijn verplicht zwijgen deed fans toen al vermoeden dat Yoda als geest of herinnering (stem) terug zou komen.

Nu gaat een zelfde gerucht over Hayden Christensen. Ook hij zou laatst de set bezocht hebben. Daarbij bezocht hij laatst, voor het eerst, een Star Wars celebration. Dit deed al speculeren dat hij misschien terug zou komen.

Nog niet overtuigd? De acteur had eigenlijk al moeten verschijnen in episode 7, maar dat plan werd uiteindelijk geschrapt. Nu lijkt het er dus op dat dit plan is doorgeschoven naar het 8e deel.

De vraag is hoe we Anakin weer zouden zien. De grote geruchtentrommel van de fans doet z'n ronde al. Veel gokken op een force geest, hoewel een terugblik of hologram ook niet wordt uitgesloten. Anderen zeggen dat hij als geest Luke helpt om Rey te trainen (lijkt ons niet).

En dan gaat er nog het vreemde verhaal dat Anakin te zien zal zijn als een soort zeemonster die moet worden verslagen door Rey als onderdeel van haar training. Hoewel het zeemonster al wel eerder genoemd is, lijkt deze combinatie wat vreemd.

Hoe dan ook, wanneer we meer weten dan weten jullie het ook!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten