woensdag 21 juni 2017

BREAKING NEWS: Han Solo film zit zonder regisseurs


Vannacht kwam er een zeer onverwacht bericht naar buiten die niemand aan had zien komen. Beide regisseurs die aan de Han Solo film werkte zijn namelijk opgestapt. Het is een uiterst vreemd moment om dit te doen aangezien de film midden in productie is en er nog maar een paar weken te filmen was.

Lucasfilm (Kathleen Kennedy) gaf vannacht een officieel bericht: “Phil Lord and Christopher Miller are talented filmmakers who have assembled an incredible cast and crew, but it’s become clear that we had different creative visions on this film, and we’ve decided to part ways. A new director will be announced soon.”

De ex-regisseurs Phil Lord en Chris Miller zeiden het volgende: “Unfortunately, our vision and process weren’t aligned with our partners on this project. We normally aren’t fans of the phrase ‘creative differences’ but for once this cliché is true. We are really proud of the amazing and world-class work of our cast and crew.”

Dit is niet de eerste keer dat een recente Star Wars film in de problemen komt tijdens productie. Zo werd Gareth Edwards ook vervangen tijdens de reshoots van Rogue One. Hoewel de kwaliteit van die film bijzonder goed was, was de film letterlijk maar net op tijd klaar.

Voorlopig staat de datum van de Han Solo film op 25 mei 2018, maar het is nog maar de vraag of dat ook gehaald zal worden. Nu is het gissen naar wie de opvolger van Lord en Miller zal zijn. Maar de Star Wars fans zouden zichzelf niet zijn als de geruchtenmolen niet al gestart is. Zo worden onder andere Lawrence Kasdan en Joe Johnston genoemd en ook Ron Howard kwam voorbij. Maar voor nu is het even afwachten. We houden jullie op de hoogte.

Dank aan StarWarsAwakens voor het snelle nieuws!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten