woensdag 4 januari 2017

Woody Harrelson in Han Solo spin-off?

Afbeeldingsresultaat voor woody harrelson

Er is nog zo weinig bekend over Star Wars VIII, maar het nieuws voor de Han Solo film begint al binnen te druppelen. Volgens Variet zou acteur Woody Harrelson (ook wel bekend als Haymitch uit The Hunger Games) de 'top keuze' zijn van Disney voor de rol van Han Solo's mentor in de komende Solo spin-off, hoewel de gesprekken met hem zich nog in een vroeg stadium verkeren.

Men verwacht dat de film deze maand nog gaat beginnen met de productie en zou officieel nog uit moeten komen op 25 mei 2018, hoewel die datum is verzet naar december dat jaar volgens geruchten.

Het echte filmen zou volgende maand beginnen in London volgens de geruchten.

De rol van Han Solo's mentor is al eens eerder ter sprake gekomen, maar toen nog voor het script van The Empire Strikes Back en was een idee van George Lucas zelf. Voor de aanval op Hoth zou Han de missie krijgen om zijn oude mentor te rekruteren voor de rebellen, maar dit haalde uiteindelijk nooit de film. in onderstaande afbeelding kun je zelfs een omschrijving van Han's mentor lezen uit Star Wars: The Annotated Screenplays.UPDATE: inmiddels is officieel bevestigd dat Woody Harrelson een rol heeft in de Han Solo spin-off.

De laatste alinea met dank aan collega's van StarWarsAwakens.nl voor de informatie (bron).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten