woensdag 25 januari 2017

2 Oscar nominaties voor Rogue One


Op 26 februari is het weer een spannend moment in de film wereld, de uitreiking van de Oscars. maar gisteren werden de nominaties al bekend gemaakt. en natuurlijk is ook Rogue One genomineerd.

Helaas is de film niet genomineerd in de belangrijkste categorieƫn en heeft zelfs 3 nominaties minder dan Star Wars: The Force Awakens vorig jaar, hoewel die geen van de nominaties wist te winnen. Maar desalniettemin maakt Rouge One toch kans, net als alle eerdere Star Wars films, op een Oscar.

De film is genomineerd voor de beste Sound Mixing en Visual Effects. In de eerste categorie neemt de film het op tegen Hacksaw Ridge; La La Land, Arrival en 13 Hours. In de categorie van Visual Effects zijn de tegenstanders The Jungle Book; Doctor Strange; Deepwater horizon en Kubo and the Two Strings.

Volgens veel fans wordt het weer eens tijd dat Star Wars een Oscar wint. Hoewel tot nu toe iedere Star Wars film werd genomineerd, heeft de franchise al ruim 30 jaar niet meer gewonnen en ging de laatste Oscar naar Return of the Jedi in '84. Hoewel ook dit jaar de tegenstanders erg sterk zijn, hopen we op succes!

Deel van de bron komt van starwarsawakens.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten