zondag 29 januari 2017

Death Star Strike in Planet Coaster


Vorig jaar kwam het nieuwe spel Planet Coaster uit, dat zeer sterk te vergelijken is met Rollercoaster Tycoon. Inmiddels is YouTuber Chuck Maurice hard aan de slag gegaan om een speciale Star Wars achtbaan te ontwikkelen in het spel. En het is hem gelukt, wat een achtbaan heeft hij gecreeerd. Je kruipt in de huid van een X-Wing Pilot die zich eerst een weg baant door een Rebellen Basis, de ruimte in vliegt om het gevecht aan te gaan en uiteindelijk oog in oog komt te staan met de Death Star en de Millennium Falcon. Een prachtig staaltje werk!

Inmiddels krijgt de maker vol lof over zich heen via YouTube en via Steam. Zo wordt hij geprezen met commentaar dat vaak verwijzingen maakt naar 'het lijkt wel van Disney zelf' of 'Disney zou je moeten inhuren'. Uiteindelijk komen de meeste reacties uit op de reactie van Fishaman "Mind Shattering Awsomeness!"

Zelf is Chuck er nog een beetje beduusd van. "My life is changing (...) since I had 10 views on my best videos for the past 7 years." Via steam kun je zijn attractie ook downloaden als je het spel hebt. Inmiddels worden ook zijn andere Plant Coaster video's goed bekeken en geeft hij online tutorials over hoe je het lightspeed effect creëert in Planet Coaster.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten