dinsdag 6 december 2016

Star Wars lees dag Nederland was succes


Vorige maand lieten we jullie weten dat er op zaterdag 26 november in het Boekenhuis Aalsmeer een Star Wars event zou plaatsvinden gerelateerd aan de Star Wars lees dagen. Na een drukke periode had het boekenhuis tijd om even terug te blikken op dat evenement.

Met een geschat aantal bezoekers tussen de 200-300 mag het evenement, voor Nederlandse begrippen, een succes worden genoemd. Zowel enthousiaste kinderen als volwassenen kwamen een kijkje nemen bij de pop-up store en sommige waren zelfs verkleed gekomen. Het Boekenhuis liet weten dar vooral de aanwezigheid van het Dutch Garrison en hun Ewok-schietbaan veel bekijks trok als 'de grote attractie'. Maar ook de boeken en strips trokken aardig wat mensen, en daar was het natuurlijk allemaal om te doen.Zelfs Sinterklaas kwam even een kijkje nemen bij het evenement. Dit leidde tot een hilarische ontmoeting tussen de Sint, zijn pieten en de leden van Dutch Garrison. Samen deden zij nog even een vrolijk dansje. Zou de Sint ook een Star Wars fan zijn? Het zou ons niets verbazen. Een filmpje van de ontmoeting vind u hier.

Uiteindelijk won Terre Van der Lip (9 jaar) de kostuumwedstrijd met een Anakin Skywalker kostuum.Foto's gemaakt door Margot Aartman, m.u.v. de winnaar van de kostuumwedstrijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten