donderdag 15 december 2016

Première Rogue One in Rotterdam


Gister was de première van de lang verwachtte Rogue One. Natuurlijk waren wij er ook dit jaar weer bij en bezochten we dit keer Pathé Schouwburgplein in Rotterdam. Bij aankomst was het al meteen duidelijk dat de bioscoop er weer wat van zou maken. Je werd namelijk begroet door 2 leden van de Dutch Garrison. Op de schermen in de ontvangsthal draaide de trailers en het logo van de film.

Maar eenmaal boven werd je ook zeker niet teleurgesteld. Een groot aantal leden van het Dutch Garrison parradeerde door de wachtruimte en veel bezoekers deden daar hun voordeel mee door met hen op de foto te gaan. Er was zelfs een afgeschermde ruimte met een zwarte (Star Wars) loper voor een besloten voorstelling. Daar was ook een fotobox beschikbaar, zodat fans voor een greenscreen konden gaan staan met het 501st om zo een prachtige en echte Star Wars foto te maken.

Dit was helaas wel beperkt voor alleen de bezoekers van de besloten voorstelling. Zeker een puntje voor Pathé om mee te nemen in de toekomst, dit is iets dat alle fans wel leuk zouden vinden. Maar voor 'reguliere' fan was niets te vrezen. Want waar de besloten voorstelling alleen in 3D was, was de voorstelling voor de reguliere bezoeker ook beschikbaar in IMAX 3D, voor een optimale voorstelling.

Hoewel de totale marketing besteed aan de première dit jaar beduidend minder was in Pathé, viel het toch zeker niet tegen. En uiteindelijk gaat het natuurlijk allemaal om de film, een echte aanrader voor zowel fans als niet-fans. Bekijk onze iets wat specifiekere mening in ons bericht van gisteren avond.

Mocht u zelf ook voor ons op de foto gegaan zijn, stuur dan even een mailtje (gelieve met het opgegeven foto nummer) en we sturen deze u gratis toe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten