dinsdag 13 oktober 2015

Nieuwe modes voor Battlefront III


De afgelopen dagen hebben we allemaal Star Wars Battlefront III kunnen proberen. Echter waren er maar een paar modes beschikbaar. Veel waren nog afgeschermd, aangezien het een beta versie betrof. Nu heeft Dice ook enkele andere modes onthuld.

In Droid Run gaan twee teams van zes met elkaar de strijd aan om controle te krijgen over 3 rond lopende Gonk Droids, deze lopen ergens op het slachtveld rond. De Droids moeten eerst worden gevonden voordat ze geclaimd kunnen worden. Het team dat als eerst alle drie de Gonk Droids tien minuten onder controle weet te houden, wint.

Bij Hero Hunt wordt één speler aan het begin gekozen tot Hero of Villain. De andere zeven spelers nemen het op tegen deze Hero of Villain als rebellen of stormtroopers. De speler die de Hero weet te verslaan neemt zijn plaats als Hero in. De verslagen Hero wordt dan weer een normale speler. De speler die aan het eind het langst de Hero is geweest wint het spel.

Bij het spel Cargo hebben zowel de imperials als de rebellen een basis met waardevolle spullen. Het doel is om zo veel mogelijk van deze spullen te stelen van de tegenstander en naar je eigen basis te brengen. Dice vergelijkt Cargo een beetje met een capture the flag modes. Elke team start met vijf punten, die je dus van elkaar kunt stelen. Het team, dat elk uit zes personen bestaat, dat na 15 minuten de meeste punten heeft, wint.

Op 19 november dit jaar komt het spel uit. Maar je kunt hem nu al pre-orderen. Kijk snel in de rechter zijbalk en koop Battlefront III voor jouw console!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten