dinsdag 20 oktober 2015

Laatste en officiële trailer The Force Awakens is er!


Vanmorgen heeeeel vroeg was het dan zo ver. Om net iets na 4 uur werd de laatste officiële trailer van The Force Awakens uitgezonden door ESPN, een Amerikaanse sportzender. Duizenden fans waren 's nachts wakker gebleven om de trailer als een van de eerste te kunnen zien. Vooraf liet J.J. Abrams nog een bericht voor ons achter.

Al snel verscheen de trailer, die 2:35 duurt online. En de reacties zijn wisselend. Sommige fans hebben kippenvel gehad, andere beginnen te twijfelen, voor hen bleek de trailer niet overtuigend. Dit is onder meer omdat de trailer ons nog altijd niets weggeeft. Maar is dit niet precies wat we willen? We willen het verhaal natuurlijk niet al weten voordat we de film in de bioscoop zien, toch?

Wat ons heel erg op viel is dat, net als op de officiële poster, Mark Hamill zo goed als ontbreekt. In de eerder vrijgegeven poster was Hamill helemaal niet te zien en ook in deze trailer heeft hij maar 1 seconde beeldtijd en dan nog een beeld die we al eerder zagen. Iets anders dat opvalt is dat het er naar uit ziet dat men vergeten is wat er allemaal is gebeurd. Hieronder kun je de trailer zelf bekijken en zelf oordelen. Het lijkt er in ieder geval op dat er alles aan gedaan is om de film nog één groot mysterie te houden.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten