zaterdag 29 maart 2014

Star Wars VII cast details?


Wat wordt het verhaal van episode VII, en wie gaan de cast vormen? Nog zo veel onduidelijkheid. Niet zo lang geleden deden enkele uitspraken van Carrie Fisher sterk vermoeden dat ze zou terugkeren, en met haar dan waarschijnlijk ook Mark Hamill en Harrison Ford. Maar vandaag gaat het om twee hele andere mensen.
Ten eerste gaat het gerucht dat Peter Mayhew, Chewbacca, terug zal keren in episode VII. Al heel lang heeft hij gezegd terug te willen keren in de film saga maar nu hij een operatie heeft ondergaan, hij kon slecht lopen, is dat dan ook eindelijk mogelijk. Mayhew stond als gast aangekondigd voor het evenement Monsterpalooza, maar dit heeft hij afgezegd wegens filmopnames. En laat die datum nou net samen vallen met de periode waarin Star Wars VII begint met filmen. Zien we hem terug? Wie weet!
En dan hebben we ook weer Zac Efron. Hij wordt al enige tijd in verband gebracht met Star Wars VII. Veel mensen waren hier zeer negatief over. Voor hen goed nieuws. De kans op een rol voor Efron is een stuk kleiner gebracht. Vorig jaar zou hij in ene drugs afkickkliniek hebben gezeten en deze week zou hij daar weer mee in aanraking zijn gekomen en in een vechtpartij betrokken zijn. Een casting voor een grote film als Star Wars heeft liever standvastige acteurs die niet zullen afvallen wegens drugs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten