zaterdag 8 maart 2014

Nieuwe Lego Star Wars Sets 2014 zijn geweldig!

Een tijdje terug informeerde wij jullie al over de nieuwste Star Wars lego sets die dit jaar zouden gaan verschijnen. Inmiddels zijn een aantal geweldige sets uit de oude doos gekomen en worden geheel nieuw, met kleine aanpassingen weer verkocht! We behandelen een paar opvallende Sets!
1) Mos Eisley Cantina 75052. Deze set is in zijn originele vorm veel geld waard, tenminste nu nog. Want de set wordt totaal nieuw uitgebracht. Wat opvalt  is dat dit keer de band van de Cantina is inbegrepen en het groene rijdier van de stormtrooper is verbeterd. De set gaat $69.99 kosten en bestaat uit 615 stukjes. Bezit je de oude Cantine i.v.m. de waarde, binnekort is het een stuk minder waard.

2) AT-AT 75054. Ook deze set is een geliefde set bij fans. Inmiddels is de set al enige tijd uit de winkel, maar nu is het terug. Opvallend genoeg is deze AT-AT minder goed afgewerkt met details en daarmee behouden de oudere varianten hun waarde. Ook missen we bij deze set Luke Skywalker die aan een touw onder de AT-At bungelt. Maar voor fans, zeker de moete waard. De sets bestaat uit 1138 onderdelen en gaar $109.99 kosten.

3) Vanwege het immense succes dat deze set steeds weer weet te behalen is hij opnieuw terug. Imperial Star Destroyer 75055. We zien helaas niet veel veranderingen in dit nieuwe model. De twee imperial guards uit de vorige set zijn vervallen en hebben plaatsgemaakt voor andere personages. De set heeft 1359 stukjes en gaar $129.99 kosten

4) De laatste en meest opvallende set is een set die we al een hele lange tijd niet meer hebben gezien. Een geliefde en zeer dure set. De Sandcrawler 75059! Investeerder opgelet, uw investering in de zeldzame Sandcrawler is binnenkort voorbij. Liefhebbers zullen hun geld liever uitgeven aan een nieuwe versie die ook nog eens mooier is gebouwd. De set wordt in Nederland verwacht op 1 oktober 2014. Het bevalt maar liefst 3296 onderdelen en kost dan ook maar liefst 330 euro.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten