donderdag 13 maart 2014

Korting op Star Wars artikelen speciaal voor onze lezers!

Toys and Posters

Enkele dagen geleden is er een nieuwe Star Wars winkel geopend door een verzamelaar die deze winkel met liefde heeft geopend. De eigenaar is Europees distributeur van De Star Wars Fathead collectie, dit zijn hoogwaardige muurstickers van duurzaam Vinyl die keer op keer van plek kunnen worden gewisseld (wellicht een oplossing voor het alom bekende "er is geen Star Wars behang te koop" probleem).
Vandaag hebben wij een mooie deal weten te sluiten dat voordeel oplevert voor jullie! Voor alle lezers van Alle Star Wars is er een exclusieve korting! Een korting van 5% op de posters en muurstickers (Fathead) en een korting van 7,5% op het overige assortiment (met uitzondering van Vintage 1997 - 1985 en Grated UKG/AFA). Op de site kun je binnenkort je artikelen bestellen met de korting die je krijgt aangezien je een van onze lezers bent. Doe er je voordeel mee! Korting krijg je niet iedere dag. Bovenal zijn de prijzen aanzienlijk lager dan bij de concurrent en van goede kwaliteit. Waag eens een kijkje op de site en doe wellicht een aankoop. www.toysandposters.com
 
(Let op! De site is nog niet compleet aangezien de site nog in aanbouw is, binnenkort zal het assortiment op internet worden uitgebreid)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten