vrijdag 25 oktober 2019

Verkoop tickets The Rise of Skywalker boekt record en details Obi-Wan Kenobi serie


Dat wij zin hebben in The Rise of Skywalker aan het eind van dit jaar mogen duidelijk zijn (ondanks dat het een dubbel gevoel is, het is toch het einde). Maar we zijn duidelijk niet alleen. Inmiddels zijn we het wel een beetje gewend van Star Wars, maar ook het negende deel uit de saga verslaat nu al records, ondanks dat de film nog niet uit is.

Het eerste record dat The Rise of Skywalker heeft verbroken is de meest verkochte tickets in een voorverkoop binnen een uur. Hiermee stoot de afsluiter van onze geliefde saga de voormalige recordhouder Avengers: Endgame van de troon. Ook pakte de film het record van meest verkochte kaartjes in de voorverkoop binnen 24 uur. Nooit eerder werden er zo veel kaartjes verkocht. Misschien weet het einde van de saga ook binnenkort wel de titel 'best bezochte film ooit' terug te winnen voor de Star Wars franchise. 


Naast ticket nieuws hebben we ook nog kleine, maar helaas geen schokkende, details over de Disney+ serie over Obi-Wan Kenobi. We weten nu dat het filmen ergens volgende zomer van start zal gaan en dat de serie zich afspeelt na Revenge of the Sith. Het eerste seizoen zal gaan bestaan uit 6 afleveringen die elk een uur duren. 

Ewan McGregor, die opnieuw de rol van Obi-Wan Kenobi op zich zal nemen, zei het volgende:
“The storyline sits between Episode III and Episode IV. The last time you saw Obi-Wan the Jedi Order was falling apart. It will be interesting to take a character we know in a way and show him—Well, his arc will be quite interesting, I think, dealing with that the fact that all the Jedi were slaughtered with the end of Episode III. It’s quite something to get over.”

Geen opmerkingen:

Een reactie posten