donderdag 10 oktober 2019

Petitie om Star Wars Ewoks op Disney+ te krijgen


Van 1985 tot en met 1987 bracht Lucasfilm al Star Was series uit. In die periode maakte de maatschappij namelijk de serie Ewoks. De serie kende twee seizoenen van 13 afleveringen die draaide om de jonge versie van het personage Wicket (Return of the Jedi). In elke aflevering gaat Wicket met zijn vrienden op avontuur, om te ontkomen aan het volwassen worden.

Nu Disney+ is gelanceerd zijn er veel mogelijkheden om Star Wars content toe te voegen. Zeker omdat Disney tegenwoordig eigenaar is van alle Star Wars gerelateerde werken. Disney+ heeft dan ook alle Star Wars films (met uitzondering van Solo: A Star Wars Story) op het platform beschikbaar gemaakt. Ook zijn de series The Clone Wars (nieuwe versie) en Rebels beschikbaar gemaakt. Binnenkort komt daar nog The Mandalorian bij. 

Echter, andere Star Wars series ontbreken nog en dan vooral de oude garde aan series zoals Ewoks. Een van de oude stemacteurs van de serie was het hier niet mee eens en is een petitie gestart om de classics, waaronder ook de serie Droids, ook Disney+ te krijgen. Wil jij ook classics op Disney+? Teken dan hier de petitie!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten