vrijdag 24 mei 2019

Wordt Knights of the Old Republic een film?

Star Wars Knights of the Old Republic

We weten allemaal dat de Sta Wars films niet over zijn na The Rise of Skywalker, zelfs niet nu het verhaal tot een einde komt. Ook weten we inmiddels dat de films verder gaan met een nieuw verhaal in december 2022. Maar waar zal dat over gaan? Veel fans hoopte dat er verhalen zouden komen over de game uit 2003, Kights of the Old Republic. Op deze game kwam overigens nog een vervolg in 2005. Het derde deel werd gecanceld. Daarvoor in de plaats kwam in 2011 wel een MMO game versie uit, genaamd The Old Republic. Dit spel is nog altijd online speelbaar voor de fans en krijgt in september van dit jaar zelfs nog een nieuwe uitbreiding. Dat de game populair is, dat is zeker, ook nu nog.

Maar zou dit echt kunnen worden verfilmd? Of in ieder geval een verhaal van worden gemaakt? Nou, volgens BuzzFeed News wel. Volgens hen zou scenarioschrijver Laeta Kalogridis namelijk op dit moment bezig zijn met het schrijven van een screenplay van de game uit 2003. Ze zou de game schrijven in de vorm van een potentieel drieluik en het eerste concept van het script voor de eerste film zou nu bijna klaar zijn.

Het klinkt allemaal nog wat vaag maar BuzzFeed zegt drie verschillende bronnen te hebben die het nieuws bevestigen. Voor ons zijn het vooralsnog alleen maar geruchten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten