zaterdag 29 september 2018

Foto's op de set van Star Wars Live Action Serie

LIVE ACTION STAR WARS SET IMAGE

We weten allemaal inmiddels dat Disney werkt aan een Star Wars Live Action serie die ze zullen gaan uitzenden op hun eigen streamingsdienst die ergens begin volgend jaar gelanceerd zal worden.

Echter, tot nu toe was het vrij stil omtrent de serie, ondanks dat we weten dat de opnames nu toch ongeveer wel begonnen zouden moeten zijn. Sowieso is het op dit moment vrij stil in de wereld van het Star Wars nieuws. Maar gisteren kwam er dan eindelijk iets nieuws naar buiten, namelijk een paar foto's gemaakt op de set van Job Favreau's Star Wars serie.


Hoewel de foto niet heel scherp is, is de bron wel heel betrouwbaar. Making Star Wars laat echter weten dat naar hun weten de opnames nog niet begonnen zijn en dat deze komende of volgende week zullen aanvangen. Wel zien we nu dus voor het eerst beeld materiaal van de serie en lijkt het er op dat we weer een scene krijgen op Tatooine.

Aan de andere kant is MSW ook te weten gekomen dat er gefilmd zal worden in de kuststreek, en dat dus water en stranden en rol kunnen gaan spelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten