woensdag 16 mei 2018

Star Wars actie bij EMTÉ: de Star Wars Rollinz


Eindelijk is er eens een Nederlands concern dat zich bezig houd met de promotie van Star Wars voor er een nieuwe film uit komt. De supermarkt keten EMTÉ heeft namelijk, ter promotie van Solo: A Star Wars Story, de Star Wars Rollinz.

Bij het boodschappen doen bij de EMTÉ kun je sparen voor maar liefst 20 verschillende figuren. Voor €1,99 kun je een verzamelalbum bij kopen waar ook twee spellen op beschreven staan die je kunt spelen met jouw Rollinz. Zo kun je 'Vliegtraining' en 'Verover je ruimteschip' spelen.


Daarnaast heeft de winkel speciaal voor deze actie ook een app in het leven geroepen. Hier kun je, naast het bijhouden van je verzamelde Rollinz, ook figuren tot level laten komen in de winkel en mee vliegen met verschillende schepen op Hoth en Tatooine, maar ook in een X-Wing gevecht of, als je liever de andere kant kiest, in een TIE Fighter. Hiervoor heb je wel een VR-bril nodig, die je kunt bij kopen voor €2,99.

EMTÉ Rollinz app

Zoals gezegd kun je ook personages tot leven laten komen in de EMTÉ. met de Augemented Reality functie van de app kun je ze vinden in de winkel. Selecteer je favoriete figuur en kijk wat er gebeurd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten