woensdag 4 oktober 2017

Star Wars The Last Jedi nieuws met spoilers

Afbeeldingsresultaat voor the last jedi

Vandaag is er een scan van een boek uitgelekt die gaat over The Last Jedi. De afbeeldingen van de scan zijn zeer duidelijk en het boek geeft een hoop spoilers weg. Voor iedereen die geen spoilers wilt ontvangen, lees vooral niet door. Voor hen die alleen geen spoilers willen over het plot maar wel enkele details willen lezen, het volgende stuk is op eigen risico maar wordt veilig geacht.

LET OP! SPOILERS THE LAST JEDI!

Buiten wat informatie die we al wisten, die we hier niet onnodig zullen herhalen, was er nog het een en ander aan nieuwe informatie te vinden.

  • Chewbacca wacht niet tot Rey en Luke bezig zijn met de Force, maar gaat op onderzoek uit en ontmoet de wezens die op het eiland leven (de porgs).
  • The Force Awakens slaat eigenlijk voornamelijk op het einde van de vorige film. De Force groeit namelijk in Rey naar mate ze dichter bij Ahch-To (het eiland) komt.
  • Het brandende gebouw uit de trailer lijkt te slaan op een herinnering van Luke naar de vernietiging van zijn Jedi Order.
  • Canto Bight is alleen voor de aller rijkste en meest machtige mensen. Om veilig te zijn is er de Vigilant Police Officers Patrol die goed bewapend zijn en die je beter niet tegen je kan hebben. Ze jagen op criminelen die op de vlucht slaan in hun Cantonica Zephyr GB-134 speeders.
  • Fathiers zijn elegante en snelle beesten die worden gefokt op Canto Bight en gedwongen om te racen ter entertainment van de rijke kijkers en gokkers.
  • Snoke heeft een aantal beangstigende krachten. Naast Force Chokes en Throws beheerst hij ook telepathy.
  • Er was een vreemd bericht te lezen genaamd 'Presents for the boss': The Resistance sends personal messages to Snoke, nut they're not exactly fan mail - they're written on bombs that Resistance pilots drop onto their First Order targets!
  • Finn gaat undercover samen met Rose Tico op een geheime missie om de First Order te infiltreren. Ze vermommen zich als officieren en hopen op te gaan tussen de vijand.
  • Snoke maakt zich op om wraak te nemen na de aanval op Starkiller Base. "Forces old and new will enter the fray..."
Wil je alles lezen met de afbeeldingen en ook de delen die wij niet hebben benoemd? Kijk dan hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten