zondag 29 oktober 2017

Gratis Star Wars The Last Jedi Magazine


We zijn jullie helemaal vergeten in te lichten over een lopende actie van het AD! Gelukkig zijn we nog op tijd. In de aanloop naar The Last Jedi wil het AD ons fans nog even in het zonnetje zetten. Daarom geven ze 100.000 Star Wars magazines gratis weg! Je hoeft niet te loten of vragen te beantwoorden, het is heel simpel gewoon aanmelden.

Aanmelden bij het AD? Zit je dan niet vast aan een abonnement? Nee, het gaat echt alleen om het magazine! 

Het Magazine telt 80 pagina's en bevat alles dat je moet weten over de nieuwe film. Het bevat onder andere beeldmateriaal, interviews, fans, weetjes, een kijkje achter de schermen en alles over onze sterren.

Online kun je een gratis exemplaar reserveren. Je krijgt dan op 10 november een afhaalbon waarmee je het magazine op 11 november kunt ophalen bij een Primera naar jouw keuze.

10 opmerkingen:

 1. Geen afhaal bericht ontvangen op 10 nov.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Stanley, mocht het je nog niet gelukt zijn kijk dan vooral even bij de UPDATE van ons laatste bericht. Wellicht dat de barcode je kan helpen. In de tussentijd doen wij ons best de actievoerende partijen in beweging te brengen!

   Verwijderen
 2. Ik ook niet. Alleen bevestiging dat ik er een zou krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Mir, mocht het je nog niet gelukt zijn kijk dan vooral even bij de UPDATE van ons laatste bericht. Wellicht dat de barcode je kan helpen. In de tussentijd doen wij ons best de actievoerende partijen in beweging te brengen!

   Verwijderen
 3. Hoi Stanley en Mir, ook wij hebben geen afhaalbevestiging mogen ontvangen. Het schijnt een probleem te zijn waar iedereen last van heeft. Wij zijn momenteel proberen contact te zoeken met het AD en als we meer weten laten we jullie dat meteen weten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Stanley en Mir, helaas is zowel het AD als DeBesteBoeken niet bereikbaar. Echter er is een oplossing, bel even naar de Primera vestiging waar jij jou Magazine zou ophalen en leg de situatie even uit. Als het goed is heb je een bevestigingsmail gehad. Vraag even aan jouw vestiging of je met die mail je Magazine mag ophalen. In Rotterdam zijn de Primera's hiermee moeiteloos akkoord gegaan. Succes! Mocht het niet lukken, laat het even weten en dan kijken we wat we voor jullie kunnen doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb net gebeld met primera oud beijerland en ik krijg hem alleen met het afhaal bewijs. Die ik nu dus niet heb gehad

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Anoniem, wij betreuren heel erg de gang van zaken van DeBesteBoeken.nl helaas moeten we je meedelen dat onze website op geen enkele manier betrokken is geweest bij het organiseren van deze actie en alleen deelgenomen heeft aan de promotie, net als alle andere Star Wars sites van omvang. Daardoor kunnen wij helaas niets direct voor je betekenen. Ook erg jammer dat de Primera in Oud Beijerland niet mee wilt werken. Ons raden dan ook sterk aan om zowel het AD maar nog belangrijker DeBesteBoeken een mail te sturen (of op maandag te bellen) om te zorgen dat je toch krijgt waar je recht op hebt.

   Wij zijn ook al bezig om beide partijen in beweging te brengen voor jullie en hebben contact met hen gezocht in de hoop dat ze dit probleem zo snel mogelijk gaan oplossen. Je hebt er immers recht op. Maar ondanks onze moeite raden we je toch aan ook zelf een mail te sturen want hoe meer reacties, hoe serieuzer ze ons nemen.

   Wij staan net als jullie aan de teleurgestelde kant van de lijn, hebben de actie niet georganiseerd maar proberen jullie wel te helpen bij het ontvangen van het Magazine. Houd ons vooral op de hoogte van eventueel succes/ geen succes van je mail. We proberen jullie te helpen in deze situatie!

   Verwijderen
  2. Hoi Anoniem, mocht het je nog niet gelukt zijn kijk dan vooral even bij de UPDATE van ons laatste bericht. Wellicht dat de barcode je kan helpen. In de tussentijd doen wij ons best de actievoerende partijen in beweging te brengen!

   Verwijderen
 6. Ik hen inmiddels een mail gestuurd naar het AD

  BeantwoordenVerwijderen