dinsdag 3 oktober 2017

Morgen begint de Star Wars Battlefront II BetaVoor alle fans van Battlefront is morgen de grote dag. Vanaf 4 oktober kunnen de mensen die het spel hebben besteld namelijk al de beta versie spelen om te proberen. Twee dagen later, op 6 oktober kan iedereen, ook de mensen die het spel niet hebben besteld, de beta proberen. Het gaat hier om een beta van de multiplayer mode.
The different modes in the beta will be Assault on Theed, Strike on Maz’s Castle, Starship Assault on Fondor and Arcade Mode. Players who participate in the beta can load up the full game and get a loot crate which includes credits, a Darth Maul emote, and a Storm Trooper card.
De beta is voor alle spelers maar geopend tot 9 oktober. Daarna is het wachten op de officiĆ«le release datum van  17 november. Het spel zal beschikbaar zijn voor PlayStation 4, Xbox One en de PC. Het is echter sterk aan te raden eerst de system requirements te bekijken voor je de PC versie aanschaft, want het spel vraagt erg veel van je computer.

Vergeet niet, wanneer je het spel besteld voor 9 oktober, dan krijg je een Yoda 'lightsaber mastery' upgrade.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten