vrijdag 1 september 2017

Bol.com en Large slaan toch nog toe op Force Friday!


Vandaag is het zo ver, Force Friday! Wereldwijd kan iedereen genieten van de nieuwe Star Wars The Last Jedi items. Hoewel aangekondigd kwam het als een verassing hoe Bol.com mee doet aan dit evenement. Tot aan vandaag liet het concern niets los over eventuele deelname en waren er geen aanwijzingen voor buiten een vernoeming in een Disney document.

Maar vandaag is op Bol.com heel veel gekleurd in rood op de Star Wars afdeling. Dit om de aandacht te trekken van de bezoekers van Force Friday! Op de website staat het volgende te lezen:

Klaar voor Star Wars - The Last Jedi?
Als echte Star Wars fan kun je natuurlijk niet wachten tot Star Wars episode 8. Helaas kunnen wij de film niet eerder tonen, maar we hebben nu wel alvast alle nieuwste Star Wars producten voor jou verzameld! Allemaal per 1 september beschikbaar. Vind hier alle nieuwste Star Wars producten.
Daarnaast is zelfs de speciale  Star Wars Find The Force app beschikbaar voor de website, wat totaal onverwacht kwam. Enkele nieuwe items zijn via Bol.com te vinden, inclusief de nieuwe Sphero's die we gisteren besproken.

Maar juich niet TE vroeg. Nog niet alle items zijn ook daadwerkelijk beschikbaar vandaag. Wel kun je ze bestellen.

Ook Large houd dit jaar weer een kleine actie voor de Star Wars fans in de Benelux. Bij aankoop van 2 producten uit een samengestelde selectie ontvang je gratis een Rule the Galaxy T-Shirt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten