dinsdag 5 september 2017

Nieuwe foto van de Han Solo film set en Snoke blijft mysterieus


Regisseur Ron Howard is nogal weg van het plaatsen van, meestal niet veel zeggende, foto's op de set van de Han Solo film. Maar dit keer onthulde de foto die hij op Twitter zetten een nieuwe locatie. Bij de foto plaatste hij de tekst "Behind the scenes in a dark and strange new corner of the Galaxy #UntitledHanSoloMovie"

Op de foto is te zien hoe in het midden 'Han Solo' op zijn knieƫn op de grond zit in een ruimte dat lijkt ondergronds te zijn. Wellicht een riool?

Daarnaast is er nieuws over Snoke. Of eigenlijk juist niet. Op 7 september komt Empire Magazine met een speciale uitgave over The Last Jedi. Maar ze hebben al een heel klein deel van het interview met regisseur Rian Johnson vrijgegeven.
“We got the whole story of Palpatine’s rise to power in the prequels, but in the original films he’s exactly what he needs to be, which is just ‘The Emperor. He’s a dark force: the scary thing behind the thing. That was entirely how I approached Snoke. I wasn’t interested in explaining where he came from or telling his history, except where it serves this story.”
Met andere woorden, het verleden van Snoke zal hoogstwaarschijnlijk zeer mysterieus blijven en alleen kleine beetjes zullen ontrafeld worden. Op zich natuurlijk heel interessant omdat dit het personage zijn mystieke sfeer laat behouden, wat veel andere personages zijn verloren, maar ook wel weer jammer omdat er zo veel vragen zijn die fans graag beantwoord zouden zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten