zondag 19 maart 2017

Teleurstellende Rebels aflevering Twin Suns

Afbeeldingsresultaat voor darth maul vs obi wan rebels

LET OP! Dit bericht geeft spoilers over de Twin Suns aflevering van Rebels seizoen 3.

Gisteren avond draaide op de Amerikaanse tv de een na laatste aflevering van Rebels seizoen 3. Alles wees er op dat dit een spectaculaire aflevering zou worden, hoewel dit iets wat tegen bleek te vallen.

Zoals verwacht zouden we eindelijk Obi-Wan zien in een aller laatste duel met Darth Maul. Maar een echt duel bleek het niet te worden. Maul werd op een teleurstellend makkelijke manier verslagen door Obi-Wan, waardoor er een einde is gekomen aan de lange tweestrijd. Wat wel een mooie referentie is, is dat Obi-Wan wint door Maul's truck, die hij uithaalde bij Qui-Gon Jinn, te doorzien.

Wel ziet Maul uiteindelijk dus toch zijn einde aan het lichtzwaard van Obi-Wan. Echter zonder al te veel actie en ook is nog altijd niet bekend wat er is gebeurd met Maul na zijn laatste aflevering in The Clone Wars.

Volgende week is de laatste, een uur durende, aflevering van dit seizoen, waarvan wel verwacht wordt dat dit een grote klapper gaat zijn. Hieronder is de uitgebreide versie van Rebels Recon, die een uniek kijkje geeft in de aflevering, en je de aflevering iets meer leert waarderen door uit te leggen waarom het duel zo kort was.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten