woensdag 15 maart 2017

Star Wars night in Disneyland Parijs


Het zit er al aan te komen, de Space Mountain van Disneyland Parijs is bijna helemaal omgebouwd tot de Star Wars Hyperspace Mountain. En dat moet natuurlijk gevierd worden. Er is nieuws naar buiten gekomen dat Disneyland Parijs dit viert met Star Wars Night op 5 en 6 mei van dit jaar! Dat is de datum waarop de attractie zijn debuut maakt.

 Het evenement duurt van 5 uur 's middags tot 1 uur 's avonds en zal plaatsvinden in Walt Disney Studio Park. Maar schrik niet, want aan dit evenement hangt een aardig prijskaartje. Er zijn twee soorten tickets die respectievelijk €49 en €64,- zijn. Het duurste ticket geeft je dan wel toegang tot zowel de Hyperspace Mountain als het feest, de goedkopere versie alleen tot het feest. Maar wil je er bij zijn, dan moet je snel zijn. Want er is maar een beperkt aantal kaartjes beschikbaar!

Per uitzondering is het toegestaan om je als bezoeker te verkleden. Echter zijn hier wel regels aan verbonden. Ook is het verstandig om voor het boeken van uw bezoek de regels te lezen wie er wel en wie er niet in mag en met welk ticket je al om 5 uur kunt gaan feesten (in plaats van om 8 uur). Alle prijzen, tickets en regels vind je hier.

Twee nachten lang kunnen ruimtevaarders, groot en klein, tegen een achtergrond van iconische beeld- en geluidseffecten feestvieren tussen de sterren, waar Stormtroopers door de straten marcheren en je overal Star Wars figuren tegen het lijf loopt. Er zijn vele attracties, shows en verrassingen, waaronder een duizelingwekkende atmosferische storing in de Force die de donkere hemel fel verlicht met een meteorietenregen van filmmomenten. En om met de wijze woorden van Obi-Wan te spreken: dit is je lotsbestemming .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten