donderdag 9 maart 2017

Beelden The Last Jedi bij aandeelhouders vergadering

Afbeeldingsresultaat voor the last jedi

Gisteren hield Disney zijn jaarlijkse aandeelhoudersvergadering (en pers) en bij die bijeenkomst werden voor het eerst beelden van The Last Jedi vertoond. Er zijn spijtig genoeg geen beelden gemaakt voor het publiek, maar verslaggever Daniel Miller van de Los Angeles Times heeft via Twitter toch het een en ander met ons gedeeld.

Zo Tweette hij wat de eerste zin van Luke Skywalker is (voor zover bekend)! Hij zei namelijk tegen Rey zeggen "Who are you?"

Daarnaast Tweette hij ook wat voor omgeving we kunnen verwachten in de film. Hij vertelde bergen, oceanen, bossen en woestijnen te hebben gezien en benadrukte het exotische element.

Ook was er informatie over een specifiek stukje uit de clip: We saw a shot of an X-wing wobbling mid-air, under attack inside a giant ship. Looked like a wounded bird.

Gevolgd door de volgende tweet:  In the clip, a character yelled "It's now or never!" Sorry to say I couldn't tell you who screamed it!

Uiteindelijk kon hij ook bevestigen dat hij Chewbacca, Finn en Leia op beeld had gezien. Of dit de zelfde clip is die uiteindelijk aan het publiek wordt vertoont is nog maar zeer de vraag. Het levert echter wel heel wat enthousiasme op bij veel fans. Wij zullen nog even moeten wachten tot Star Wars Celebration op 13 April!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten