zaterdag 18 februari 2017

Force Friday en nieuwe Star Wars verpakkingen

The Last Jedi merchandise verpakking.

Ook dit jaar zal er weer een Force Friday plaatsvinden. De eerste editie was in 2015 toen de merchandise van The Force Awakens in de winkels kwam te liggen. Er werd toen veel aandacht aan het 'unboxing event' gespendeerd. Vorig jaar kreeg ook Rogue One zijn eigen Force Friday event.

Dit jaar zal Force Friday plaats vinden op vrijdag 1 september (2017). De vraag blijft echter natuurlijk wel of Nederland na die datum ook de The Last Jedi items in de schappen heeft liggen. Helaas is onze verwachting niet erg hoopvol. Toch liet het Nederlandse Twitter account van Star Wars de volgende Tweet gaan:
Force Friday II komt eraan! Producten van #TheLastJedi zijn vanaf 1 september 2017 verkrijgbaar. Wie gaat er om middernacht inkopen doen?
 Misschien dan toch nog hoop voor de Nederlandse fan?

Met de aangekondigde datum kwam ook de eerste nieuwe verpakking naar buiten. We zien Poe, Rey en Finn dit keer schitteren op de witte doos met rode binnenkant. Rey draagt haar haar hier anders dan in The Force Awakens maar draagt wel nog altijd haar Jakku outfit en Anakin's lightsaber. Finn draagt ook nog altijd het zelfde jasje, maar wel met een ander shirt ditmaal.

Of het uiterlijk van onze helden in The Last Jedi ook daadwerkelijk er zo uit zal zien als op de verpakking is nog maar de vraag. Lucasfilm kan natuurlijk ook besloten hebben om nog niet te veel weg te geven door de verpakking of deze manier te ontwerpen.Wel mogen we volgens Lucasfilm de onthulling van nieuwe personages verwachten op 1 september. Ben jij ook al benieuwd?

Bron: Star Wars Awakens

Geen opmerkingen:

Een reactie posten