vrijdag 25 november 2016

Teleurstelling voor Boba Fett fans


Afbeeldingsresultaat voor boba fett

Grote teleurstelling bij Boba Fett fans, die zo graag zouden zien dat er een anthology-film van hun favoriete personage zou komen. Want het was zo dicht bij, maar het mocht helaas niet zo zijn.

Inmiddels zullen de meeste van jullie het al wel gehoord hebben, een Boba Fett spin-off was tot begin dit jaar zo goed als zeker, maar moest helaas worden geannuleerd. Er was namelijk al een regisseur voor, namelijk Josh Trank. Maar zoals we weten heeft hij eerder dit jaar het Star Wars plaatje verlaten door problemen bij het maken van een andere film. De Boba Fett film zou door hem worden gemaakt, en er stond zelfs al een trailer klaar die men zou laten zien op Star Wars Celebration 2015, maar door de split moest ook die 'op het laatste moment' worden geannuleerd.

Of Boba Fett nog een nieuwe kans krijgt is onduidelijk. Voorlopig staat het project op een laag pitje en waarschijnlijk heeft de Han Solo film de Boba Fett film vervangen in de tijdlijn van releases. In januari wilt Disney opnieuw om de tafel gaan zitten om de toekomstige plannen te bespreken. Rogue One draait dan al in de bioscoop, Episode VIII is al klaar met filmen en de voorbereidingen voor de Han Solo film zijn al een heel eind, het word dus tijd om de volgende film te gaan bespreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten