maandag 7 november 2016

Nog meer Star Wars leesdag naar NederlandNadat eerder Middelburg zich al meldde voor het organiseren van een Star Wars lees dag, is het nu dan ook de beurt aan Aalsmeer. Daar attendeerde lezer Constantijn Hoffscholte ons op vanmorgen.

Op zaterdag 26 november organiseert het Boekenhuis Aalsmeer namelijk een Star Wars event in het centrum van de stad, in samen werking met het Dutch Garrison. Je kunt die dag tussen 12:00-16:00 op de foto met wel (minstens) 10 karakters! Daarnaast kunnen de jonge fans onder ons zich laten gaan op de Blaster Range.

Maar boven op alles is er in het momenteel leegstaande pand naast het Boekenuis een Star Wars pop-up store, speciaal voor deze dag. Bijna alle Nederlandse Star Wars boeken zijn hier te vinden. Daarnaast is het ook mogelijk om Star Wars comics te kopen bij de pop-up store.

Het evenement vind plaats aan de Zijdstraat 10 in Aalsmeer en de entree is gratis. Eindelijk eens wat aandacht voor de Nederlandse Star Wars boeken, die we pas nog aanprezen wegens hun "onverwachte" mogelijkheden in de hulp om kinderen meer te laten lezen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten