woensdag 16 november 2016

Carrie Fisher had een relatie met Harrison Ford

Afbeeldingsresultaat voor carrie fisher harrison ford romance

Hoewel Carrie Fisher en Harrison Ford (Leia Organa en Han Solo) in de film serie een relatie hebben, schijnt dit in het echt ook gebeurd te zijn. Tot nu toe was dit niet bekend, maar Fisher heeft nu een boek uitgebracht dat heet "The Princess Diarist". In dit boek schrijft Fisher onder andere passages uit haar oude dagboek die ze tijdens de films bij hield.

Hierin schrijft ze (toen 19 jaar) onder meer dat ze een kortstondige maar 'intense' relatie had met Ford, die toen 34 was en getrouwd met 2 kinderen. Ford zou haar hebben verleid en dronken gevoerd voordat ze in bed terecht kwamen. Ze noemde zichzelf nog onervaren en een 'slechte kusser'. Ook schreef ze dat hun eerste keer niet om over naar huis te schrijven was, maar dat de looks van Ford dat goed maakte.

Volgens haar eigen boek was ze hopeloos verliefd op Harrison en fantaseerde dat ze hem uiteindelijk aan de haak kon slaan en met hem kon trouwen. Na het afronden van de opnames keerde Harrison echter terug bij zijn vrouw en kinderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten