dinsdag 25 oktober 2016

Ouders van Rey onthult in Star Wars VIII

Afbeeldingsresultaat voor who are rey's parents in star wars

We hadden niet echt extra informatie nodig om te weten dat we volgend jaar weer massaal naar de bioscoop trekken om episode VIII te gaan zien. Maar enkele dagen terug kwam er informatie naar buiten dat ons nog enthousiaster maakt. In de volgende film worden namelijk de ouders van Rey onthult!

In de tweede film van de originele trillogie kwam ook Luke er achter wie zijn vader was, nu is het dus de beurt aan Rey. Online gaan de geruchten, ook een jaar na de film, nog altijd vrolijk verder. De meest genoemde familie achtergronden zijn Skywalker, Solo, Kenobi en Erso (van Rogue One).

Toen Vulture aan Daisy Ridley (Rey) voreg hoe zij dacht over de afkomst van Rey, antwoordde ze: "We will see in a year. Just sit tight on that question." Wat inhoud dat we het dus volgend jaar december te horen krijgen in episode VIII.

Wel is al zeker dat Jyn Erso niet de moeder is van Rey. Ridley zei hier het volgende over: "I mean, I think historically it wouldn't work, because she is... Darth Vader is there ... so she would ultimately be my great-grandma; no, she would be my grandma. I mean it could happen, especially in a galaxy far, far away."

Hoewel Ridley aan het eind nog laat weten dat het 'mogelijk is' liet Pablo Hidalgo van de Lucasfilm's Story Group eerder al weten dat een band tussen de twee personages uitgesloten is.

Wie de ouders ook zullen zijn, volgens Colin Trevorrow, regisseur van Episode IX, zal het antwoord 'zeer bevredigend' zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten