dinsdag 4 oktober 2016

De Nissan Rogue One Special Edition


rogue

Voor de autoliefhebbers onder ons, er komt een speciale Star Wars auto voor jullie op de markt. Op dit moment bestaat er al de Nissan Rogue, de Amerikaanse versie van de X-Trail, maar die zal binnenkort in een speciale uitvoering komen met de naam Nissan Rogue: Rogue One Star Wars Limited Edition.

Heel veel Star Wars items zul je aan de auto waarschijnlijk niet terug vinden, het is voornamelijk een stunt om geld te verdienen. Toch kan een Star Wars auto natuurlijk niet zomaar worden benoemd. Volgens Nissan hebben ze samen met Lucasfilm enkele badges ontworpen voor op de carrosserie en in het interieur.

Veel verder dan dat zal het niet komen en Nissan moet zich dan ook in allerlei bochten wringen om de gelijkenis te maken. Zo zegt Jeremy Tucker, pr-baas van Nissan:  “De Star Wars-reeks verlegt al bijna veertig jaar de grenzen van de technologie. Nissan doet het zelf met zijn toonaangevende auto’s, trucks en SUV’s, dus is het niet meer dan natuurlijk dat we samenwerken.”

De speciale editie gaat zijn debuut maken op de autoshow van Los Angeles komende november. Wat dit geintje kosten moet verwachten we ook dan pas te kunnen achterhalen.

Bron: autovisie.nl

1 opmerking:

  1. Nooit! Waarom heb ik dit gemist? Of is dit een grap? Als deze auto hetzelfde geluid maakt als een jet fighter, dan ben ik verkocht ;)

    BeantwoordenVerwijderen