vrijdag 15 juli 2016

Rogue One panel met geweldige beelden!


Zojuist is op Star Wars Celebration Europe in Londen het Rogue One panel afgelopen, en wat een show was het! Vanaf moment 1 was het een geweldige show. Het opende met de rollende tekst van episode IV dat spectaculair onderbroken werd. En het werd gevolgd door zo veel meer informatie en natuurlijk beelden.

Het panel werd gepresenteerd door Gwendoline Christie, Captain Phasma, die enkele belangrijke mensen en acteurs mocht interviewen over de nieuwe film.

Tijdens het panel kregen we onder andere een deel van de concept art te zien en hoorde we voor het eerst dat het verhaal achter Rogue One al heel lang gelden werd gemaakt als idee voor een life action Star Wars serie, maar werd uiteindelijk nooit gebruikt. Nu, in deze nieuwe periode van Star Wars films werd het idee weer uit de kast gehaald en verschijnt het komende december in de bioscoop. Daarnaast kregen we ook nog een nieuwe Rogue One poster te zien!

Hoewel men een nieuwe trailer verwachtte, kwam die er niet. Wel kregen we een geweldige sneak peak met beelden achter de schermen en ook geweldige beelden van de film zelf, met een hele nieuwe lading aan fantastische aliens. Ook later in de show kregen we nog leuke beelden te zien van K-2SO. Ben jij ook benieuwd? Kijk dan de sneak peak hierboven, het was een groot succes! Het hele panel kun je bekijken op het officiƫle YouTube kanaal van Star Wars (De live stream video vanaf 2:58:40.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten