zondag 17 juli 2016

Rebels seizoen 3 panel op Celebration


Gisteren werd er tijdens het Star Wars Rebels Panel een geweldige nieuwe trailer vrijgegeven van het komende 3e seizoen van Rebels. En het is veel belovend. De onschuldige dagen van ons bekende rebellen groepje zijn voorbij en er staan ons een groot aantal verassingen te wachten. Voor wie geen spoiler wilt, lees niet verder.

In dit nieuwe seizoen keren er personages terug uit de Clone Wars, zien we ook Hondo en Darth Maul weer. Maar de grootste verassing is de komst van Grand Admiral Thrawn, die alleen in de expanded universe bestond, maar wat allemaal werd gedegradeerd tot 'non-canon'. Toch is er dus besloten om hem in het universe te verwerken! Zie hem in de trailer, of binnenkort in de serie.

Daarnaast kregen we ook nog een speciale Darth Maul clip te zien, die hebben we ook voor jullie klaar staan.


Wat opvalt is dat we nergens in de beelden Ahsoka terug zien. Heeft ze het wel overleefd? Dat is een vraag waar Filoni niet direct antwoord op wilde geven. Hoewel hij liet weten dat hij samen met George al 10 jaar gewerkt had aan het einde van Ahsoka en dat hij daar nu de kans voor had gekregen. Hij kwam met een quote in Yodo vorm: “We must rejoice for those who have transformed into the Force. Mourn them do not, miss them do not.” wel voegde hij er nog aan toe dat we ondanks dat nog niet alles van Ahsoka gezien zouden hebben. “I’m not going to say exactly, though, but you might not have seen the end of Ahsoka Tano.”

Ook Sabine werd genoemd tijdens het Panel. Zij zou meer tijd kregen in beeld om om te gaan met de Mandalorians uit haar verleden. Maar dit keer met een nieuw speeltje. “I have been wanting a jet pack since I knew I was playing a Mandalorian and now I finally have one. It’s so exciting.”

En boven al hebben we ook nog eens de nieuwe poster voor jullie!

---

Geen opmerkingen:

Een reactie posten