maandag 11 januari 2016

J.J. Abrams verbolgen over ontbrekende Rey figuurtjes


Waar is Luke Skywalker? Dat was en is de grote vraag voor en in The Force Awakens. Maar nu lijkt de vraag eerder te zijn, waar is Rey?

Waar alle nieuwe bekende helden op grote schaal in actiefiguren zijn verschenen, lijkt Rey uit de winkels te zijn verdwenen.Van haar bestaan vrijwel geen minifiguren. Ook in het nieuwe bordspel van Sar Wars monopolie bleek geen Rey figuurtje te zitten. Fans gingen al snel hun beklaag doen op internet, en ze werden gehoord. Regisseur J.J. Abrams ondernam actie. Tegen Entertainment Weekly zei hij in een interview:

"Ik vind het belachelijk dat een hoofdpersoon van de film niet onder de merchandise voorkomt. Rey is een belangrijk onderdeel van de Star Wars-wereld. (...) Ik begon gelijk te bellen met Hasbro dat ze hier wat aan moesten doen. Er is geen reden namelijk waarom ze er niet in zou kunnen zitten."

En Abrams had succes. Door zijn telefoontje en de massale klachten van Fans heeft Hasbro later alsnog besloten om Rey toe te voegen aan het bordspel. Nu de andere merchandise nog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten