dinsdag 5 januari 2016

Geruchten over Rogue One


Met de release van The Force Awakens achter de rug en het begin van het nieuwe jaar begint de focus zich te verplaatsen naar Rogue One, de eerst volgende Star Wars film, die over minder dan een jaar in de bioscoop moet verschijnen.

Lang bleef het stil rond Rogue One omdat men zich voornamelijk focuste op The FOrce Awakens. Nu beginnen de geruchten de ronde te doen. Begin december 2015 zou de filmploeg van Gareth Edwards, de regisseur, zijn gezien op de Malediven en zouden de opnames in de Pinewood Studio's in Londen zijn afgerond om plaats te maken voor Episode VIII.

Ook gaan geruchten de ronde over nieuwe castleden voor Rogue One. Zo zou Bern Collaco, die een stormtrooper speelde in TFA, opnieuw de rol van een stormtrooper vertolken. Angus Cook zou de rol krijgen van een mechanic en Nabilah Karim zou een 'samurai' zijn. De meest verassende is Gabrielle Fritz, wiens personage volgens de geruchten ook al een naam heeft, namelijk "Lyra Erso". Wie is dit personage, en zijn de geruchten waar? Voorlopig zullen we moeten wachten op een bevestiging. De verwachting is dat we binnenkort een eerste teaser krijgen te zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten