vrijdag 8 januari 2016

Fans houden een petitie om George Lucas terug te krijgen


In het verleden hebben veel Star Wars fans ongelooflijk veel kritiek gehad op George Lucas. Voornamelijk op zijn werk van de prequels en de aanpassingen aan de originele films. Toch zien veel fans George als de Star Wars man. Fans proberen hem zelfs weer aan boord te krijgen voor episode IX.

Helaas is er momenteel al een regisseur gekozen voor episode IX, namelijk Colin Trevorrow. Maar zo snel geven de fans zich niet gewonnen. Yuri Luiz uit Brazilië startte een petitie. Niet omdat hij een probleem heeft met Trevorrow, maar omdat hij vind dat Star Wars moet worden afgesloten met de bedenker er van.

George Lucas heeft al meerdere keren laten weten dat het hem pijn doet dat hij de films heeft moeten laten gaan. Maar alleen het regisseren van een film? Zou hij dat nog willen doen? Misschien zou hij het graag nog doen, maar ondanks liet hij nog weten dat het nieuwe verhaal niet past bij hoe hij de toekomst van Star Wars zag en dat als hij zich er weer mee ging bemoeien er alleen maar ruzie zou ontstaan. Daarbij liet hij vallen dat Disney hem niet graag accepteerde in het filmproces.

Of de petitie zin heeft is dus nog maar de vraag. Wat zeker is, is dat dit George vast goed moet doen om te horen. Wil je ook de petitie tekenen? Dat kan hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten