donderdag 10 december 2015

Yoda komt voor in The Force Awakens


Yoda? Hoe kan Yoda terug keren in The Force Awakens na zijn dood in Return of the Jedi? Een goede vraag, die wij onszelf ook stelde. Al enige tijd gaat het gerucht de ronde dat er een plekje voor onze kleine groene vriend was we gelegd in de nieuwe film, maar dat leek ons zo onwaarschijnlijk dat we dat nooit hebben geplaatst.

Nu blijkt dat er voor Yoda inderdaad een plekje is in The Force Awakens, maar niet in beeld. Toch word hij zeer waarschijnlijk wel genoemd. In een Teaser onthulde J.J. Abrams namelijk dat het personage van Lupita Nyong'o, de 1000 jaar oude Maz Kanata, ooit een ontmoeting heeft gehad met de mysterieuze Jedi Master Yoda.

"I will say this, in an attempt to save my friend Lupita from this awesomely geeky question. I do believe that Maz and Yoda at one point had crossed paths. But that is not something, of course, due to the events of past films, that happens in this one."

Die informatie geeft men natuurlijk niet voor niets. Dus bereid je voor, wie weet wat de oude wijze meester nog voor ons in petto heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten