maandag 14 december 2015

Met nog maar 2 dagen te gaan bereikt de Star Wars gekte zijn hoogtepunt, de wereld is in de ban van The Force Awakens


Nog maar twee dagen en de eerste fans kunnen na ruim twee jaar wachten eindelijk kijken naar The Force Awakens. Nu de film praktisch voor de deur staat bereikt de Star Wars gekte zijn hoogtepunt. Fans kunnen niet langer wachten en zitten op het puntje van hun stoel, iedereen lijkt er klaar voor te zijn. Billboards, posters, gevulde televisie programma's en voorpagina nieuws in de krant.

Nu denk je misschien dat dit in Nederland allemaal wel mee valt, maar niets blijkt minder waar. Met uitverkochte zalen gaan de Nederlandse bioscopen de eerste paar dagen tegemoet. Pathé bioscopen in Rotterdam draaien vanaf woensdag alleen nog maar The Force Awakens om de vraag aan te kunnen. Vandaag maakte Walt Disney bekend dat met een totaal aantal kaarten in de voorverkoop van 115.000 The Force Awakens nu al de voorverkooprecords heeft verbroken en op nummer 1 staat in Nederland. Volgens een woordvoerster van Disney zal de capaciteit van het aantal voorstelling nog verder worden verhoogt om de grote vraag aan te kunnen.

Maar als het in Nederland al een gekkenhuis is, denk je dan eens in hoe het in Amerika verloopt. Zeker in Los Angeles, waar vannacht de rode loper première is. Amerika is in de ban van de nieuwe film en de voorbereidingen zijn in volle gang. Vanaf donderdag zijn er in LA al meerdere straten afgesloten zodat men zich kan voorbereiden voor deze grootse première. De voorbereidingen zijn groter dan die van de Oscars.

Wil je de rode loper première zelf ook volgen? Dat kan op de officiële Star Wars website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten