zondag 20 december 2015

Incidenten zorgen voor grimmigheid rond The Force Awakens


Hoewel de meeste fans gewoon lekker kunnen genieten van de nieuwste film in de reeks, geld dat niet voor iedereen. De afgelopen dagen hebben zich namelijk twee ernstige incidenten voorgedaan bij voorstellingen van The Force Awakens.

In een bioscoop in Bakersfield, California, ging het finaal mis toen de 20 jaar oude Raymon het einde van de film begon te schreeuwen naar fans die nog in de rij stonden voor de volgende voorstelling. Drie cosplayers (Boba Fett, Wookiee en Stormtrooper) waren zo boos over de spoiler dat ze de man in elkaar sloegen. Omstanders moedigde de cosplayers in eerste instantie aan, maar hun aanmoediging sloeg om in afgrijzen toen de cosplayers niet leken te stoppen. Het slaan, schoppen en stompen ging een volledige vijf minuten door. Raymond ligt momenteel in kritieke toestand op de intensive care. Zijn aanvallers werden niet opgepakt. De politie noemde zei: "We view this as justifiable assault, may the Force be with you!"

Naast dit verschrikkelijke nieuws was er ook nog een bom dreiging in het Amerikaanse Freehold Township. Een man had een briefje achtergelaten op de heren toilet, waar op stond: "Ik ben uit op bloed. Om 16:00 een bom, om 18:00 schiet ik mijn magazijn leeg op de bezoekers." Uit voorzorgsmaatregelen werd de vertoning van The Force Awakens onderbroken en de bioscoop ontruimd. Uiteindelijk werd er geen bom gevonden.

1 opmerking:

  1. LOL. Je weet dat dit satirische berichten zijn (en niet echt zijn gebeurd?)

    BeantwoordenVerwijderen