woensdag 11 februari 2015

Storm troopers bewijzen laatste eer aan fan


Het is niet de eerste keer dat we dit zeer respectvolle fenomeen langs zien komen en toch willen we ook dit keer een klein stukje wijden aan een aantal Storm Troopers die vandaag de laatste eer hebben bewezen aan Star Wars fan Gordon Deacon.
Vorige maand overleed de 58-jarige Star Wars fan Gordon Deacon aan de gevolgen van kanker. De familie van Gordon vroeg alle bezoekers van zijn begrafenis om in Star Wars kostuum te komen of in het rood, de kleur van zijn favoriete voetbalclub. Vandaag marcheerde zes Storm Troopers achter de zwarte koets, met daarin zijn kist, aan door de straten van Cardiff.  De vrouw van Gordon, Merilyn, zei het volgende:

“Mijn man wilde niet dat mensen in het zwart zouden komen, hij wilde iets anders. Ik denk dat hij heel erg blij zou zijn met het thema van zijn begrafenis. Hij was echt helemaal weg van Star Wars. In 1977 gingen we samen naar de eerste film en sindsdien was het een obsessie voor hem.”

Ondanks dat dit niet de eerste keer is dat we Storm Troopers een laatste eer zien bewijzen aan een fan blijft het iets bijzonders. Mocht dit in de toekomst nogmaals voorkomen dan zullen wij daar natuurlijk ook weer kort aandacht aan besteden. Voor nu wensen wij de familie van Gordon Deacon alle sterkte toe en May the Force be with them, always!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten