woensdag 11 februari 2015

Star Wars Day at Sea cruise event

De Disney Cruise Line heeft vandaag leuk nieuws naar buiten gebracht voor de reizigers onder ons. Disney Cruise Line heeft namelijk aangekondigd dat er een Star Wars Day at Sea event aan zit te komen, namelijk al in 2016. Het gaat om een "speciale" Star Wars viering voor een hele dag lang tijdens je cruise in de Caribbean.
Niet zullen alleen je favoriete helden en schurken op het schip rondlopen maar ook zijn er veel activiteiten voor fans van alle leeftijden. Zo is er voor kinderen een aangepaste versie van het populaire Jedi Training Academy en door het animatie team van de Disney Cruise Line worden tal van andere Star Wars activiteiten voor kinderen georganiseerd. Voor volwassenen zal de nachtclub worden omgebouwd tot de Star Wars Cantina inclusief de alom bekende Cantina muziek en een speciale Star Wars cocktail. Ook wordt de passagiers gevraagd om te verschijnen in hun favoriete kostuum.
Natuurlijk mogen vertoningen van de films en de nieuwe animatie serie Rebels niet vergeten worden. En misschien nog wel het belangrijkst, er zullen speciale gasten aan boord komen om fans te ontmoeten en handtekeningen uit te delen. De dag zal worden afgesloten met een geweldig Star Wars feest.
Star Wars Day at Sea is aan boord van de Disney Cruise Line op 9 januari, 23 januari, 6 februari, 20 februari, 5 maart, 19 maart, 2 april en op 16 april (allemaal in 2016). Mocht je dus een vakantie zoeken voor volgend jaar en wil je ook nog eens de Caribbean bezoeken, houd dan zeker even de website van de Disney Cruise Line in de gaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten