dinsdag 3 december 2013

Star Wars atractiepark opnieuw in de wacht

Het is al een redelijk lange tijd geleden dat we het er over hadden dat Dinseyland zijn Star Wars thema wil uitbreiden. Nu Star Wars is opgekocht door Disney willen ze er een officieel thema van maken in alle bestaande Disney parken. Dit kan zowel door het maken van een nieuw thema in een al bestaand park of het uitbreiden van het aantal parken (Disney park en Studio park in Parijs).
Maar helaas, voor de zoveelste keer gaan de plannen niet door. Even leken de plannen helemaal van de baan te zijn maar al snel volgde het gerucht dat het te maken had met financiële problemen.
Een bron binnen de Disney parken laat echter weten aan Theforce.net dat dit helemaal niets met financiën te maken heeft en dat het plan ook helemaal niet van de baan is, maar tijdelijk in de koelkast staat... zoals al die andere plannen die vervolgens de vriezer bereikte en er nooit meer uit kwamen. Maar dit is anders, zegt de bron. Volgens de bron wordt het uitgesteld tot Disney het volledige script van alle drie de nieuwe films binnen heeft. Als ze nu beginnen zitten in het nieuwe themapark alleen maar elementen van de eerste 6 films en ontbreken de laatste 3. Om dit later wéér te moeten veranderen kost een heleboel geld. Disney heeft daarom besloten te wachten met het maken van een nieuw themapark tot alle scripts binnen zijn. Het begin van de bouw wordt verwacht in 2015/2016.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten