dinsdag 17 december 2013

Nieuw Lego Star Wars 2014

LEGO Star Wars: Death Star Troopers (75034)De jacht was al even geopend maar nu is het dan eindelijk zo ver. De eerste 19 Lego Star Wars items voor 2014 zijn bekend. Ieder jaar weer gaan grote Star Wars Lego fans op zoek naar de kleinste details die ze kunnen vinden over de nieuwe sets.
75040 Lego Star Wars General GrievousBij deze nieuwe sets hebben we een aantal dingen gezien die ons meteen opvielen. Zo is er een grote hoeveelheid aan nieuwe, nog nooit eerder geproduceerde, lego figuurtjes. Zo zien we bijvoorbeeld een Coruscant Clone Trooper, Kashyyyk Troopers, nieuwe buzz droids, een nieuwe Palpatine, Obi-Wan en Grievous.
Verder zien we een aantal oudere sets terug keren maar dan in een net iets andere vorm. Zoals de AT-AP, Droid Tri-Fighter, Vulture Droid, V-wing, Jedi Interceptor.
Toch is nog wel het meerst opvallende dat er een geheel nieuwe serie aan mini's wordt uitgegeven. Een lange tijd waren de mini's hét alternatief voor de grote sets. Afgelopen jaar veranderde dit in de kleine planeten met mini schepen en figuur. Komend jaar komt er een hele nieuwe serie op de markt van mini's. Hier gaar het om mini's met een figuurtje er IN. Nieuwe mini's zijn onder andere een AAT,  en Millennium Falcon.
Natuurlijk duiken er ook weer geheel nieuwe en veel belovende sets op zoals de Genral Grievous' Wheel Bike en de Coruscante Police Gunship en Death Star Troopers.
Bekijk hier alle sets.
De nieuwe sets zijn al te koop in de winkel! Dus de oudste sets zullen binnen niet al te lange tijd uit de winkel verdwijnen, wees er snel bij!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten