donderdag 18 april 2013

Star Wars VII bevestigingen en blablabla

Vanaf 2015 elk jaar een 'Star Wars' film

Ach zult u wel denken, alweer het zelfde nieuws over episode VII, dit verhaaltje hebben we inmiddels al vele malen gehoord, en helaas dit klopt. Vandaag verscheen het hele internet weer vol met het bericht dat Star Wars VII in productie is, maar dat was al lang bekend. Toch willen wij ook graag even mee gaan in deze korte trend, want het is nu allemaal officieel bevestigd, ook al was het publiekelijk bekend.
Alan Horn, Chairman Walt Disney Studio's, heeft de plannen tijdens de bioscoopbeurs CinemaCon in Las Vegas bekend gemaakt, het moet natuurlijk wel bekend zijn bij bioscopen wanneer ze dit spektakel in hun bioscoop kunnen verwachten. Er werd bevestigd dat episode VII uit komt in 2015, iets waar tot vandaag nog onzekerheid over was volgens Abrams. Ook werd er bevestig dat er om de twee jaar nieuwe films uit gaan komen, maar tussendoor komen er ook nog spin-off films, waardoor de fans elk jaar een nieuwe film in de bioscoop kunnen gaan zien. Al dit leek al bekend maar voor het eerst wordt het nu door Disney bevestigd. Of ook de oude personages terug keren liet men niet weten, wel weten we nu ook zeker dat de film zich NA episode VI afspeelt.
Menig fan maakt zich terecht zorgen over de kwaliteit van de films aangezien er een hoog tempo doorheen gewerkt gaat worden en de nieuwe producent Disney is in plaats van LucasFilm. Maar ze krijgen het voordeel van de twijfel door de ervaren regiseur en de schrijvers van het script staan goed bekend, een van hen heeft episode V en VI ook al geschreven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten