zondag 14 april 2013

Star Wars games toch gered?!


Een geweldig nieuwtje dook nog geen kwartier geleden op via het internet. Obsidian Entertainment zou graag de nieuwe star wars games willen ontwikkelen en heeft daarbij ook interesse in de geannuleerde games zoals Star Wars: 1313, Star Wars: First Assault en Star Wars Battlefront 3. Nu Disney de deuren van LucasArts heeft gesloten ziet Obsidian Entertainment wel brood in het produceren van Star Wars games. Dit heeft Feargus Urquhart, directeur van Obsidian Entertainment, aangegeven. Urquhart gaf aan dat hij de sluiting van LucasArts erg betreurt, omdat deze studio in het begin een grote steun is geweest voor Obsidian. Het bedrijf heeft al eens aan games in het Star Wars universum gewerkt zoals Knights of the Old Republic II en vond dit erg prettig. Daarom zou het bedrijf het graag nog eens doen met een nieuwe Star Wars game.
Nu Disney de licentie voor Star Wars games extern onder wil brengen ziet Obsidian een mogelijkheid om een nieuwe Star Wars titel te ontwikkelen.
Voor de game fans komt een onmogelijke droom met veel tegenslagen misschien dan toch nog uit, hij komt in ieder geval weer wat dicht bij de realiteit! Laten we hopen dat Disney en Obsidian tot een overeenkomst komen en dat de games zullen worden gered!

Bron: www.xgn.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten