dinsdag 12 maart 2013

Star Wars: First Assault laat langer op zich wachten door Disney





Langzaamerhand begint het idee, "Disney neemt Star Wars over", bij steeds meer fans als een afgrijselijk geluid in de oren te klinken, en dan vooral bij de gamers. Opnieuw zet Disney namelijk de ontwikkeling van een nieuwe star wars game in de koekast. Eerder al zette Disney de game Star Wars: 1313 en de 3D versies van Star Wars episode II en episode III voorlopig terug op de plank. Dit keer treft de plank van Disney de game Star Wars: First Assault die net als Star Wars: 1313 ontwikkeld werd door LucasArts. Beide zouden komende lente al in de schappen moeten liggen maar nu Disney de touwtjes in handen heeft lijkt eht er op dat we voorlopig nog even moeten wachten, als de games überhaupt nog wel op de markt komen. Het is een multiplayergame voor 16 spelers die de populariteit van shooters in het Star Wars-universum moest testen.
 Het is namelijk nog erg onduidelijk wat Disney wil met de game-divisie van het bedrijf, Disney is namelijk nogal wispelturig als het om games gaat.
Voor sommige fans wordt alleen maar erger, LucasArts zou namelijk heroverwegen om Star Wars: Battlefront 3 uit te laten komen als First Assault een succes werd. De game die eerder al door LucasArts in de vriezer was gestopt, maar voor 99% klaar was. Vele fans hebben er jaren op gewacht en hij bleek te zijn geannuleerd. Nu was er eindelijk een kans op Battlefront 3, maar het mocht niet zo zijn nu First Assault voorlopig niet verschijnt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten