zaterdag 2 maart 2013

episode VII praat


James Earl Jones heeft recent laten weten dat hij graag weer de stem van Darth Vader zou willen inspreken in de nieuwe episodes van star wars.
"Oh yeah, I would love to be a part of that, David Prowse would return in the costume and I would do the voice for David."

Maar als het volgende gerucht klopt zal er helaas voor Jones en Prowse geen rol beschikbaar zijn. TheForce.Net meld namelijk dat ze het volgende gerucht hebben opgevangen.
Een bron uit nervada zou hebben gemeld dat episode VII zich gaat ofcusen op de kinderen en de klein kinderen van Han Solo en Leia Organa. Dat zou betekenen dat Darth Vader ver buiten beeld is. Het was eerder al bekend dat de films zich moeten gaan afspelen na episode VI, dus geen Darth Vader op het grote doek. Toch blijft star wars je verbzen met wat er allemaal mogenlijk is, kijk maar naar Darth Maul die ook nog bleek te leven in the clone wars!
Deze zelfde bron meld ook dat de film uitkomt op 29 mei 2015, wat redelijk realistisch is. En als kers op de taart beweert deze bron ook nog eens dat Mark Hamill, Carrie Fisher en Harrison Ford nu ook echt ALLEMAAL het contract met Disney hebben getekend voor de nieuwe star wars film!

Onthoud, dit zijn geruchten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten